Gros Kapitał opinie i oferta, kontakt do firmy i wniosek o pożyczkę

Nie zapomnij zajrzeć do sekcji komentarzy na samym dole

Gros Kapitał opinieCzy warto brać pożyczkę z obsługą w domu oferowaną przez Gros Kapitał? Chcesz poznać opinie dotychczasowych klientów Gros Kapitał ? Czy to uczciwa oferta? Jak złożyć wniosek? Jak można skontaktować się z przedstawicielem firmy? Jakie są wymaganie uzyskania finansowania? Czy firma ma dobre opinie klientów?

Oferta pożyczki w Gros Kapitał

Gros Pożyczki oferuje pożyczki w domu klienta. W celu uzyskania finansowania niezbędny jest kontakt z przedstawicielem firmy i umówienie się na spotkanie. Podczas spotkania zostaną ustalone wszelkie szczegóły dotyczące pożyczki jak również zostanie podpasana umowa pożyczki.

Podobnie jak w Providencie i Bocianie, Gros Kapitał oferuje dwa typy pożyczek. Pierwszym jest pakiet gotówka z obsługą w domu. W przypadku skorzystania z tej opcji, przedstawiciel farmy dostarczy górówkę bezpośrednio do miejsca zamieszkania klienta i będzie odbierał stamtąd raty. W drugim przypadku – pakiecie Przelew – wypłata pożyczki jak również spłata rat dokonywana jest przelewem bankowym.

kwoty pożyczki: 300 – 6 0000 zł

raty tygodniowe bądź miesięczne

Pożyczka udzielana jest bez zaświadczeń o dochodach i bez zabezpieczenia na nieruchomości.

Gros pożyczki działa w województwach wielkopolskim, dolnośląskim, lubuskim i kujawsko-pomorskim.

Decyzję o przyznaniu pieniędzy otrzymamy w ciągu 24 godzin

Firma korzysta ze sprawdzonych rozwiązań obecnych już na rynku pożyczek pozabankowych

Gros Kapitał udziela pożyczek w sferze pozabankowej, podobnie jak od lat robi to Provident. W przeciwieństwie do niego, Gros Kapitał ma bardzo zaniedbaną stronę internetową, na której nie ma wszystkich informacji dla klienta. Prosty formularz do podania podstawowych danych: imienia, nazwiska telefonu, e-maila, to zdecydowanie za mało. Potrzebna jest większa ilość danych. Strona internetowa jest bardzo ważna, ma zachęcać klienta, dawać mu większe światło na ofertę, wszystkie koszty związane z zaciągnięciem pożyczki. Firma powiela wzory obecne już na rynku pożyczek pozabankowych, ale nie robi tego najlepiej.



Rozwój to inwestycja w informację i dobrej jakości stronę internetową

Jeżeli firmie zależy, żeby zdobyć zaufanie wśród klientów i pozyskać nowych, w pierwszej kolejności musi zainwestować w stronę internetową, zamieścić na niej jak najwięcej informacji, a ponadto zadbać o szatę graficzną. Klient musi być dokładnie poinformowany i wiedzieć, jakie są warunki pożyczki, a przede wszystkim koszty, także te związane z opóźnieniami w spłacie pożyczki. W stosunku do innych firm pożyczkowych, to młoda firma, działa od 10 lat na terenie czterech województw: dolnośląskiego, kujawsko-pomorskiego, lubuskiego i wielkopolskiego. Rozwinięcie działalności na obszar całego kraju będzie trudne, oceniając sam wygląd wizytówki firmy w Internecie. Chyba że Gros Kapitał nie ma takich aspiracji i nie zamierza poszerzać swej oferty dla mieszkańców z innych województw.

gros kapital kontakt

Jakie dane są potrzebne do złożenia wniosku?

W celu złożenia wniosku  o pożyczkę należy zadzwonić pod numer telefonu 61 282 11 05 lub 500 150 810, albo wysłać sms-a. Na chwilę obecną nie jest możliwe złożenie wniosku przez stronę firmową.




Infolinia

Numer infolinii Gros Kapitał sp. z o.o to 500 150 810.

Kontakt z Gros Kapitał

Gros Kapitał Sp. z o.o
Plac Kosynierów 22/2
63-130 Książ Wielkopolski
NIP 7851709707
REGON: 411561200

KRS: 0000216741

Telefon: 500 150 810
Mail: groskapital@tlen.pl
Strona www: http://www.groskapital.pl

Gros Kapitał opinie

Jakie są opinie na temat Gros Kapitał?

Korzystałeś z usług Gros Kapitał? Dodaj swoją opinię w poniższych komentarzach.

 

iCredit opinie

iCredit opinie

Sprawdź NAJNOWSZE opinie na temat firmy iCredit. Przeczytaj koniecznie i dowiedz się, czy warto zaufać tej firmie. Czy jest to

0 komentarzy
Skąd ludzie mają pieniądze na samochody

Skąd ludzie mają pieniądze na samochody?

Skąd ludzie mają pieniądze na samochody? Pożyczki, które mogę zaproponować skierowane są do osób, które nie mają szans na zaciągnięcie

2 komentarze

 

27 myśli na temat “Gros Kapitał opinie i oferta, kontakt do firmy i wniosek o pożyczkę

  • 26 maja, 2020 o 08:28
    Permalink

    Dlaczego człowiek nie moze dostac kredytu jak byly mąz mial jaka to sprawiedliwos czemu nie zaufajom mi dla mie to chore

    Odpowiedz
    • 26 lutego, 2021 o 19:39
      Permalink

      Jest to firma niewiarygodna przedstawiciel nie wpisuje rat w książeczkę tylko w przypadku zapytania ile zostało zadłużenia wyjmuje tygodniowy wydruk plachte zapisana małymi literkami ze nawet nie można sprawdzić wiarygodności informacji podanych przez przedstawIntela. Pieniądze bierze do kiesżeni i nic nie potwierdza ze była dokonana wplata. Banda oszustow

      Odpowiedz
    • 5 listopada, 2022 o 02:45
      Permalink

      Też nie „zaufająłbym”osobie która nie potrafi posługiwać się językiem polskim:)

      Odpowiedz
  • 18 września, 2020 o 17:18
    Permalink

    Jestem na zakręcie życiowym.Mam 60 lat jestem od roku wdowa .1.5 roku temu miałam włamanie na koncie dlatego mam problemy z pożyczkami.Zistal mi w spadku kredyt hipoteczny a jeszcze teraz dopadła mnie choroba.Potrzebuje 7000 na tydzień aby złapać trochę oddechu.Jestem w trakcie likwidacji polisy na życie ale wypłata trochę potrwa.Splace całe 7000 odrazu jak 56lko wpłyną pieniądze z polisy Proszę o pomoc tylko na tydzień

    Odpowiedz
    • 5 stycznia, 2023 o 14:23
      Permalink

      Witam. Jestem zainteresowana pozyczka,mam bardzo trudna sytuację a nigdzie nie mogę dostać pozyczki bo miałam sklep zabka i zostałam z dlugami. Aktualnie to nie mam z. Czego nawet mieszkania opłacić. Proszę o kontakt, potrzebuję 15-20 tys żeby wyjść na prostą.

      Odpowiedz
      • 15 września, 2023 o 07:20
        Permalink

        dzień dobry chcesz pozyczke napisz do mnie priwatnie muczysz wysłać 200zł na poczte jako kwota dla nas dla firmy

        Odpowiedz
  • 24 września, 2020 o 11:20
    Permalink

    Potrzebuję pilnie gotówki 5000tyś na raty proszę o szybką informację ponieważ pieniądze są mi bardzo pilnie potrzebne na leki dla męża

    Odpowiedz
    • 12 maja, 2021 o 17:48
      Permalink

      Nie polecam pozyczki bo oszukują spłaciłam 1628 zł i miałam dostać 3 tys niby zgoda jest umowa wszystko a potem się okazało że nie ma zgody bo kierowniczka tak powiedzala i odsetki z kosmosu są

      Odpowiedz
  • 9 stycznia, 2021 o 10:41
    Permalink

    Niepolecam pożyczki z gros pożyczasz 500 zł oddajesz 1400 zl , jeszcze nękają ,pieniądze biorą do ręki nie wpisując w książeczkę , później płaci człowiek rok jak nie dwa , oszustwo w żadnych pożyczkach nie płaci się takiej sumy , mówisz że płacisz online a oni chodzą po ludziach pieniądze zbierają.Covid jest ludzie ogarnięcie się , jak proponuje cię płacić online to człowiek płaci.

    Odpowiedz
    • 20 lutego, 2021 o 11:57
      Permalink

      Grosa nie polecam to jakaś żenada pożyczka 500zl koszta masakra jeszcze wlepiają obecnie kurs językowy za 800zl bez możliwości rezygnacji brak formularza odstąpienia od umowy kursu przedstawiciele totalna żenada nachodzą nawet w weekend bo dostałeś wypłatę i masz zapłacić debile

      Odpowiedz
    • 19 października, 2022 o 09:58
      Permalink

      Prawda nie miałam żadnych zaległości kompletnie zero wpadła mi pani kierownik gdzie termin miałam za 3 dni i poprosiła mnie o ratę miesięczną powiedziałam że mam termin za 3 dni a ona powiedziała że gówno ją interesuje nie wyjdzie mi z domu mam wpłacić do tego do dziś nie mam wpisanych książeczkę że mam raty zapłacone i każe wysyłać na konto przedstawiciela raty

      Odpowiedz
  • 18 stycznia, 2021 o 12:18
    Permalink

    Tragedia wzięłam 700 zł do oddania mam 2300 po**bani ludzie. K**** a o oprocentowani nie powiedzą przy udzielaniu pożyczki. Kpina

    Odpowiedz
    • 10 grudnia, 2021 o 19:47
      Permalink

      Nie polecam brania pożyczki u nich oszuści i kierowniczka straszy oraz grozi że życie mi zniszczy jedno wielkie dno

      Odpowiedz
  • 10 lutego, 2021 o 13:54
    Permalink

    Firma nachodzi starszą panią, wali w drzwi, wymusza na chorej osobie jazdę do banku, grozi wezwaniem Policji, ale oczywiście nigdy nie wzywa.

    Odpowiedz
    • 19 października, 2022 o 09:59
      Permalink

      Mi powiedziano że jak nie zapłacę raty gdzie termin miałam za 3 dni to zgłoszą mnie o wyłudzenie kredytu

      Odpowiedz
  • 9 marca, 2021 o 18:22
    Permalink

    Pseudo baba kierowniczka bezczelna mówiła ze zaraz wpadnie mi do domu bo ona chce i tyle. Ciagle grożą policja, wyzywają bo jest zwłoka 1 dnia spłaty.. Gdybym wiedziała ze to takie dno nigdy bym nie wzięła. Poza tym jak pytam ile zostało do spłaty to dostalam informacje ze nie udziela takich informacji ze powinnam sama tego pilnować. Patola i chamstwo

    Odpowiedz
      • 11 maja, 2021 o 06:10
        Permalink

        Na pewno piękna pani Ewa. Ona jest trochę niezbyt normalna . W umowie raty tygodniowe a zmusza na miesięczne

        Odpowiedz
        • 31 maja, 2021 o 07:57
          Permalink

          Banda złodzieji i naciągaczy , żerują na ludzkiej biedzie i desperacji okradając t najbiedniejszych . Odestki 400% udzielonej pozyczki , tego nie można nawet nazwać złodziejstwem. Rozbój w biały dzień. NIE POLECAM , prawie dałam się naciągnąć ale jak spytałam jaki koszt zwrotu to dosłownie nogi sie podemną ugięły. Pani kierownik z regionu Gdańskiego zenująco nieprzyjemna oszustka. Pozdrawiam 🙂 wszystko tylko nie GROS

          Odpowiedz
          • 12 kwietnia, 2022 o 08:00
            Permalink

            U mnie przedstawicielka masakra nie wpisuje w książeczkę trzeba jej dowozić mimo że raty regularnie płacone a najlepsze to że ostatnio saldo stało w miejscu zadzwoniłam do firmy i obrazu pieniądze są gdzie miałam regularność okazało się że były tyły w spłatach

  • 11 lipca, 2021 o 07:09
    Permalink

    właśnie chce zapłącić ostatnią rate wziołem 800zł oddać musiałem*jeszcze 1rata* 2319 zł i dziś baba stała co 10 żeby oddać a dziś jej niema zabrała mi kwity w drugim miesiącu cos do potwierdzenia nawet nie mam tera książeczki i co miesiąc jej gadałem wpis w książeczke ale zawsze jakoś sie usprawiedliwiła że zapomniała albo taki zapierdol za miesiąc oddam wszystko wpisze wpłaty wybije jej wszystki/// zęb/// kur…..

    Odpowiedz
    • 27 października, 2022 o 18:43
      Permalink

      Ja akurat jestem zadowolona…koszty są spore…spłacam drugie tyle ale się z tym pogodziłam…Raty raz w miesiącu ustaliłam termin z kierownikiem i kwotę raty…Jak nie mam akurat,bo spóźnia mi się przelew to prosi o sygnał jak będę już mieć i podjedzie problemu nie ma…W najgorszym wypadku jest to dzień lub dwa spóźnienia

      Odpowiedz
    • 5 listopada, 2022 o 02:49
      Permalink

      „wziołem”,nic dziwnego,że takich jak Ty naciągają…

      Odpowiedz
  • 17 marca, 2022 o 07:13
    Permalink

    Jestem bardzo zadowolona z oferty firmy. Pozytywna współpraca z nimi i na dogodnych warunkach. Polecam każdemu taki zastrzyk gotówki.

    Odpowiedz
  • 12 września, 2022 o 22:55
    Permalink

    Najgorszemu wrogowi bym nie poleciła tej pseudo FIRMY. Pożyczone 1000 zł do ręki wypłacone 700 zł a do oddania? pozostawione DWIE umowy na kilka tysięcy jedna!!! Wielka Pani kierownik udzieliła mi pożyczki na umowę o pracę która za kilka dni się kończyła ponieważ nie została przedłużona. Jaki efekt tego? Groźby , zastraszanie, nachodzenie w domu i byłym miejscu pracy. W tej chwili czekam na podanie numeru konta na które będę mogła swobodnie wpłacać pieniądze bo niestety z Panią KIEROWNIK więcej się nie spotkam. Pozdrawiam

    Odpowiedz
  • 6 sierpnia, 2023 o 06:23
    Permalink

    Jezeli Nadal istnieje ta firma pożyczkowa naprawde niepolecam…Firma pożyczkowa w której podpisuje się 2 Umowy z czego jedna z tych umów jest podkładana w momencie podpisania umowy.Z biegiem czasu,ze swojego doswiadczenia wiem jedno (czlowiek podpisze wszysto w momencie kiedy z różnych przyczyn zyciowych np.Od tygodnia niema nawet na suchy chleb.)A po podpisaniu umowy okazuje się że wypłacona kwota to nie 1000 zl tylko z róznych przyczyn 700 zł a przy kwocie 1000 zł. trzeba im oddać 2500 zl i broń Boże mieć opóznienie tygodniowe ratybbo wtedy wkracza Pani która pełni kilka stanowisko w tej firmie od kierownika regionu po krzykliwego windykatora.Pani ta pochodzi z Ostrowa wlkp.i chyba niewie na czym polega windykacja nawet ta terenowa bo napewno nie ,odwiedzanie sasiadow ,rozmowa z pracodawca az w koncu nachodzenie najblizszej rodziny i przy zamknietych drzwiach rozmowa tym krzykliwym glosikiem zeby pół wioski słyszało jako ten dany klient to oszust i psychologicznej taktyce zeby niebylo wstydu to rodzina odrazu splaci czyjesc dlugi.Naprawde ostrzegam przed ta firma lepiej naprawde piasek z kamieniami jesc.Zaluje jednego ze niezrobilem tak jak chialem …I mam nadzieje ze znalazla sie osoba ktora utarla nosa w sadzie firmie Gros Kapital a szczegolnie Pani pseudo kierownik

    Odpowiedz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *